• Arkiv

2013-09-18 Makt & Myndighetsutövarna en ”stat i staten” när seriösa journalister inom public service förhindras avsätta tid och granska verkligheten om vad som sker i maktens mörka korridorer

Sverige drev igenom Lissabonfördraget och Rättighetsstadgan. Det skulle se ut att Sverige som drev igenom Lissabonfördraget och däri Rättighetsstadgan skulle fällas i domstolen för fördragsbrott utifrån att Sverige aktivt över väldigt lång tid förhindrat den fria rörligheten/konkurrens och därtill då aktivt via kartell skyddat vård Sverige för att utsätta för konkurrens av bättre/effektivare privata vårdgivare inom EU/EES. Tills motsatsen är bevisad och ställt bortom all rimlig tvivel är det allmänhetens uppfattning.

Vi pratar om bättre/effektivare och snabbare vård, liv och hälsa/framtida livskvalité, och patientsäkerhet och rättssäkerhet. Konklusionen blir att staten Sverige förhindrar aktivt att den fria rörligheten får gälla för svenska unionsmedborgare, det sker nämligen generellt och systematiskt! Därmed diskrimineras bättre/effektivare vårdgivare utanför Sverige, men inom EU/EES, utifrån att diskriminering är förbjudet pga. av nationalitet.

Dessa aktörer, de privata vårdgivarna utanför Sverige men inom EU/EES förhindras konkurrera på lika villkor utifrån att EU-medlemsstaten Sverige kommit undan att granskats av EU-kommissionen, den politiska korruptionen i sin fullända, och därmed också undkommit att fällas i EU-domstolen för fördragsbrott.

Du läser hela skrivelsen till Sveriges alla journalister via denna länk

Makt & Myndighetsutövarna en ”stat i staten” när seriösa journalister inom public service förhindras avsätta tid och granska verkligheten om vad som sker i maktens mörka korridorer

 

Pressmeddelandet läser du via denna länk

http://www.mynewsdesk.com/se/view/pressrelease/till-sveriges-alls-serioesa-journalister-907219


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu