• Arkiv

2013-09-20 Kan svenska folket åter resa sig och återtaga ansvaret för sitt liv och hälsa och demokrati och rättssäkerhet/patientsäkerhet?

Till berörda utifrån denna dag publicerat via NewsVoice http://newsvoice.se

Att vi alla kan ta ansvaret för att det icke längre skall få pågå vad som Jerry Persson råkat ut för i landstinget Dalarna och via andra makt/och myndighetsutövare, som uppenbar som synes missbrukar sin maktställning i den så kallade rättsstaten Sverige.

 

 

Alltså där Jerry uppenbart över väldigt många år icke alls fått åtnjuta rättssäkerhet, patientsäkerhet, EU-rättighet till bättre/effektivare vård och rätt till liv, hälsa och vård och behandling, det är uppenbart att vi tillsammans kan göra något åt. All makt utgår nämligen från folket!

 

 

Landstingen, Försäkringskassan, förvaltningsdomstolarna och Sveriges riksdag och regering(riksdag och regering via deras passivitet att icke värna rättssäkerhet/EU-rättighet/patientsäkerhet för svenska folket via att kontrollera att riskdagens tidigare beslut verkligen får rättsverkan för allmänheten) är som synes alla ansvariga för att detta fått pågå på mycket bred front!

 

 

Jerrys ärende är det värsta som vi sett in i och via har sett in i ca 20-25 ärenden, där detta tillåts ske generellt och systematiskt.

 

 

Allmänheten har nu ansvaret att ombesörja så att ansvariga utkrävs ansvaret, för vad som uppenbart som synes tillåtas tvärtemot av Sveriges riksdag beslutat sedan tidigare!

 

 

Läs mera om hur Jerry Persson övervinna ”draken” landstinget Dalarnas & och det som åter kan bli verklighet ”Dalauppror” dvs. om all makt utgår från folket

http://newsvoice.se/2013/09/20/den-fria-vardmarknaden-rattssakerhet-i-sverige-eller-ett-nytt-dalauppror/

Har du tankar, idéer och förslag kontakta Jerry Persson via [email protected] eller via mobilen 070-780 18 71 ty detta kan icke få fortsätta generellt och systematisk gentemot allmänheten.

 

Riksmedia och public service

Att påverka riksmedia och public service, dessa har hittills icke alls avsatt tid för att kritiskt granska vad som döljer sig bakom att detta får fortgå i den s.k. rättsstaten Sverige. Alltså att ta upp detta elände är kanske det mest viktiga att ta i tu med därför all makt utgår från folket.

 

Varför skall det då döljas av riksmedia och public service?

Och vem har makten att ombesörja så att alla Journalistförbundets medlemmar icke alls avsätter tid för att delge allmänheten vad som sker inom demokratin Sverige? Fogar sig Journalistförbundets medlemmar i den formen av demokrati och rättssäkerhet att de icke alls får kritiskt granska den verklighet som allmänheten tvingas leva i och med?

 

 Ett hot emot demokrati och rättssäkerhet m.m. gentemot allmänheten om detta tystas ner

Hotet, emot allmänheten, är ett generellt och systematiskt hot, tills motsatsen är bevisad och ställt bortom all rimlig tvivel är det allmänhetens uppfattning, och bör tagas på största allvar av hela Sveriges journalist kår!

 

OBS Förestående implementering av patientrörlighetsdirektivet i svensk lag, 1 oktober 2013, kommer icke alls förändra något utifrån att direktverkande EU-rättspraxis på området gränsöverskridande bättre/effektivare vård redan idag gäller som svensk direktverkande lag.

Rätt säkra hälsningar

 

Pressmeddelandet via denna länk

http://www.mynewsdesk.com/se/view/pressrelease/sverige-kan-svenska-folket-aater-resa-sig-och-aatertaga-ansvaret-foer-sitt-liv-och-haelsa-och-demokrati-och-raettssaekerhet-patientsaekerhet-908213


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu